"Διόρθωσέ το!" Νέα στήλη

Θέλετε να αυξήσετε τις επισκέψεις στο blog σας; Δεν αποκτάτε εύκολα νέους αναγνώστες; Οι αναγνώστες σας δεν αφήνουν σχόλια;
Μπορεί το περιεχόμενό σας να είναι χρήσιμο, ενδιαφέρον ή εντυπω-σιακό, αλλά στο internet, το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέχουμε είναι η εμφάνιση!
Νο1 κανόνας η απλότητα! Όχι μόνο για το ανθρώπινο μάτι, αλλά και για τον ηλεκτρονικό επεξεργαστή. Αν η σελίδα σας είναι παραφορτωμένη με κάθε είδους gadgetάκια, και χρωματικούς συνδυασμούς, όχι μόνο θα κουράσει τους επισκέπτες, αλλά θα αργεί πολύ να φορτώσει (ειδικά σε παλαιότερους υπολογιστές) και ο βιαστικός/ανυπόμονος επισκέπτης θα εξαφανίζεται προτού διαβάσει οτιδήποτε.
Όλα αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία. Όταν μια σελίδα είναι "βαριά" ή δυσανάγνωστη, τα παρατάω στο πρώτο λεπτό.



Σήμερα,λοιπόν, αποφάσισα να εγκαινιάσω μια στήλη, στην οποία θα μπορείτε να βρείτε συχνά στυλιστικά λάθη που συναντώ σε ιστολόγια, να τσεκάρετε αν τα έχει και το δικό σας και να τα διορθώνετε επί τόπου.
Σημειώνω ότι αυτή η στήλη θα αναφέρεται αποκλειστικά στην εμφάνιση και όχι στο περιεχόμενο.

Ακολουθεί σήμερα η πρώτη ανάρτηση της νέας στήλης, που αναφέρεται σε ένα από τα συχνότερα λάθη που έχω παρατηρήσει, στο πλάτος των blog!

Σημείωση: Στο παρελθόν είχα αναφέρει κάποια συχνά λάθη στα οποία υποπίπτουν οι bloggers, σε ό,τι αφορά την εμφάνιση του κειμένου. Για να τα θυμηθείτε δείτε εδώ.

Σχόλια

  1. Λινα μου νομίζω ότι θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη αυτή η στήλη !!!! Σ' ευχαριστούμε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμη στήλη. Λίνα ερώτηση: Πωε έβαλες ''εμφάνιση όλων'' στα μπλοκ που παρακολουθείς. Δεν θέλω να εμφανίζεται όλος ο σιδηρόδρομος...
    φιλάκια πολλα και θες απαντάς στην ερώτησή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα, καλημέρα. Θα ανοίξεις από τη Διάταξη το συγκεκριμένο gadget(εσύ το λες Αγαπημένα Ιστολόγια) ,και εκεί που λέει Εμφάνιση -Όλα τα ιστολόγια, θα πατήσεις το βελάκι και θα σου βγάλει μερικές επιλογές για το πόσα ιστολόγια θες να εμφανίζονται. 5, 10, 25. Επέλεξε όποιον αριθμό θες και κάνε αποθήκευση.

      Διαγραφή
  3. Αχ! ποσο χαιρομαι που δημιουργησες αυτη την στηλη!Σευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πώς θα κάνω κλήρωση διαγωνισμού με το random.org

Πώς δημιουργώ σύνδεσμο σε κείμενο ή εικόνα;

Πώς θα βάλω λογότυπο/υπογραφή στην εικόνα μου;